Kontakt

Kom i kontakt

 

Birchs Træservice udfører blandt andet træfældning og stubfræsning i Århus, Skanderborg, Odder og Horsens.

 

Små og store opgaver

Vi har et godt samarbejde med nærtliggende træservicevirksomheder, og vi hjælper hinanden, når opgaverne kræver ekstra mandskab eller særligt udstyr. Det giver os mulighed for at løse både små og store træserviceopgaver, og samtidig er den en ideel måde at opnå faglig sparring og ny viden.

 

Pris

Hvert eneste træ er unikt, og derfor er hver eneste træserviceopgave det også. Vi kommer gerne gratis ud og giver et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os, så aftaler vi en tid, som passer dig.

Når vi giver dig et pristilbud, kan du frit vælge, hvilke dele du ønsker. Nogle kunder foretrækker at beholde det nedfældede træ, andre vil helst have, at vi tager det med os.

 

Din skovtekniker

Jeg hedder Christian Birch Nielsen, og Birch Træservice er min enkeltmandsvirksomhed.

Siden jeg var barn, har jeg færdes meget i skovene og naturen, og derfor var det helt naturligt at tage min passion med ind i voksenlivet.

Jeg er uddannet skov- og naturtekniker med speciale som aborist. Det betyder, at min passion for enkelttræer er stor. Særligt besværlige træfældninger hvor grundig planlægning og træklatring er nødvendig.

Hvis du ønsker en fagligt dygtig skovtekniker og aborist, som værdsætter træer og godt håndværk, så kontakt mig.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Forsikring

____________

Kontakt
_________

Følg os på Facebook

_____________________

Vi er forsikret hos Danske Forsikring, hvor både person- og materialeskader er dækket.